Break in! Make my day.

Har satt upp en lite annorlunda version av en "varning för hunden"-skylt på min dörr. Eftersom jag har en hund som är av den underbara och supersnälla rasen Amstaff som tyvärr har fått ett felaktigt rykte som "Mördarhundar", så tänkte jag att jag kunde driva lite med det ;).

Så här ser den ut:

Mån 25/4 2011.


Jag och min underbara dotter.

Påsken har varit jättebra. Var hemma hos mamma o pappa och åt lite mat o tog det lugnt. Det var underbart att träffa min lilla Anabelle igen, fan vad jag har saknat henne!<3

Rodney åkte ut från BB igår, helt sjukt tycker jag. Jag är säker på att dom ändrade röstresultaten. På nyheter24 kan man läsa om att många är upprörda pga att det inte gick att ringa o rösta på rodney igår under live sändningen. Det står också att rodney nekades att se röstresultaten när han bad big brother redaktionen om det efter han åkt ut. Av vilken anledning fick han inte se det, om röstningen gått rätt till hade ju inte det spelat nån roll?..
Nä, jag tänker fan inte kolla på BB mer efter detta!

Nu ska jag bort till mor och far, för att umgås med dom, bella och min kära syster. Ha en bra dag!

Sitter i solen på balkongen.

Sitter på balkongen i solen. Det är underbart väder.. men tyvärr har getingarna redan börjat komma:( Hoppades på att jag skulle hinna njuta lite av sommaren innan dom vaknade o förstör allt, men det hann jag visst inte. Som tur är så är det mest humlor än så länge.

Min lilla flicka.

två månader har gått sen jag såg min lilla dotter på centralen ganska kort.
tänker tillbaka, på dagen då hon föddes.
kan inte beskriva med ord hur det kändes
det var då som jag gjorde mitt misstag
önskar idag att jag då visste svensk lag.

de sista två åren, har jag inte funnits där
jag är mamma på deltid och resten är misär.
men jag älskar min dotter mer än nåt här på gatan
tog mig i kragen och kom sakta tillbaka.

men jag bryter nu tystnaden så alla kan få veta
det jag gjort, finns ingenting jag kan förneka
men jag straffas än idag
så jag bryter nu tystnaden.

ni sårar mitt barn
jag fäller tårar varje dag
får inte ens veta hur min dotter mår idag
och om allt blir detsamma, och saker inte ändrar sig
jag svär på min mamma, Anabelle, mamma älskar dig.

nu är det nåt som inte en fyraåring fattar
det enda hon vill är att bara få vara med sin mamma
vafan ska jag göra, fan ska jag ta mig till?
om jag hämtar min dotter, så åker jag ju in.

dem säger 'egenmäktighet med barn'
vafan är det
vad är en lag som gör att jag inte kan få vara med?
vill bara se henne nu, innan smärtan blir för stor
snart skiter jag i lagen, jag vet ju vart hon bor.
hon ligger där och sover, så sött i sin säng.
utanför står mamma, det är blött och det är regn.

( - mamma, jag älskar dig)

det är det enda som betyder nåt.
min lilla älskling, jag är kvar.

refr.

men jag bryter nu tystnaden så alla kan få veta
det jag gjort, finns ingenting jag kan förneka
men jag straffas än idag
så jag bryter nu tystnaden.

ni sårar mittt barn
jag fäller tårar varje dag
får inte ens veta hur min dotter mår idag
och om allt blir detsamma, och saker inte ändrar sig
jag svär på min mamma, Anabelle, mamma älskar dig.

aldrig vart en dålig mamma
jag älskar henne högt, hon räddade mitt liv
min dotter är mitt allt
för varje dag som går förbi
så blir jag mer och mer hjälplös och dör inombords
hur fan kan man göra så mot sitt eget blod?

Anabelle, jag ger aldrig upp att älska
hoppet kommer aldrig dö, jag slutar aldrig längta.


Vafan är det för jävla samhälle vi lever i?!

Jag blir så jävla arg. Min kompis har anmält en man för mordhot och ofredande 4 gånger nu och han är fortfarande inte häktad!
På Ica var senaste gången mannen hotade henne, men polisen har inte ens brytt sig om att kolla övervakningsbanden från händelsen. Fan vilket underbart rättssystem vi har!!!

Ska man inte bli tagen på allvar pga att man har psykiska problem?! Åh, jaja, men det där behöver vi inte bry oss om. Det handlar ju bara om ett psykfall, hon har nog bara fått för sig det o även om det inte är så, så är hon inte viktig ändå. Eller hur tänker ni, växjö polisen? Ni säger en sak o gör allt i er makt för att ni ska se bra ut utåt, t.ex. genom att säga som Robert Loeffel på kronobergspolisen sa till P4 kronoberg; "allla ska behandlas lika inför lagen", men sen så har allt bara varit skitsnack ändå!
För varför behandlar ni inte alla lika inför lagen då? Varför är han fortfarande inte häktad, äcklet som både ofredat och morhotat min vän flera gånger o har fyra fucking anmälningar på sig!? Måste hon, eller nån annan bli mördad på riktigt innan ni tar paus i era jävla kafferaster och sökande efter småungar som dricker alkohol på stan o faktiskt gör det som ni är utbildade till på riktigt???


Lyssna:Om.. he-he ägg ! Hahahahahha!


Färgat håret på Sonya.

Idag har jag färgat håret på Sonya. Hon hade rödbrunt hår innan och skulle göra blonda slingor, så utgångsläget var inte det bästa direkt .. så jag var ganska nervös måste jag erkänna, att bleka hår med mkt rött i kan sluta i ett inte så fint resultat :P Men det blev skitbra faktiskt. Vi hade i en askfärg efter sjävla blekningen o det var väl den som gjorde att det blev så bra som det blev egentligen :)

Före:
 

Efter:Drömbrösten.

 
Natacha Peyres bröst är vad jag drömmer om inför min operation. Identiska går ju självklart inte att skapa, men det är den storleken jag vill ha och detta är en del av bilderna jag tänkt visa för min läkare. :)

Lör 16/4 2011

Igår var jag och Ellen hemma hos Jasmine, det var vara vi tre där så det blev lugnt. Ciara o Nikita lekte som galningar dock:)
Sen gick vi till statoil och köpte hamburgare, negerbollar, ostbågar o coca cola :)
 
Igår.

Dagen idag började med att jag och ellen kollade på Factory girl. Jag har börjat kolla på den filmen flera gånger innan jag ska sova, men jag har alltid somnat innan jag sett klart den. Men den var jävligt bra faktiskt, en sann historia om Marilyn Monroes liv. Så den rekommenderar jag.
Sen när ellen hade åkt hem så städade jag lite härhemma. Det behövdes, dammade med min lilla dammvippa o så bytte jag lakan o dammsugade o tvättade golven.
Precis när jag bytt lakanen o bäddat färdigt sängen så hoppas ciara upp och kissar i sängen! Det har hon aldrig gjort innan, så varför i helvete skulle hon göra det nu precis efter jag bytt lakan?! Om det nu var nödvändigt att kissa just i sängen så kunde hon väl gjort det innan jag bytte lakanen? Haha, fan vad arg jag va:P Jaja, så är det att ha valp antar jag :P

Ikväll ska jag tvätta. Glömde min tvättid i onsdags, så jag får göra det ikväll. Tråkigt som fan, men jag får skylla mig själv när jag inte håller reda på tvättiderna ;)

Fredag 15/4 2011.

Idag fick jag min kamera. Äntligen säger jag bara, så jävla skönt att kunna ta kort igen!

Igår var jag hos Ellen. Hon slingade min utväxt, så nu är jag fin i håret igen. Men jag tyckte synd om henne, jag är inte den roligaste att färga hret på. Jag sitter o kommenterar och "rättar" precis allt. Haha, stackarn, hon var jättenervös<3. Men det blev jättebra iaf, så Ellen, du klarade provet o jag ger dig ett MVG o hoppas att du vill färga mig fler gånger, trots att jag är en pain in the ass att färga håret på. :)

Ikväll ska jag, eller o ciara hem till jasmine o dricka lite vin, (hör ni att det rimmar haha:P). Det är ju så jävla underbart väder ute!
Ciara och Jasmines vovve Nikita är jättebra vänner o busar en massa. Och Nikita "uppfostrar" Ciara lite också genom att säga till henne när hon blir för mkt :) Jättesöta är dom<3.

Lite bilder från idag:
     

12/4 2011 + CRA.

Fan, jag fick hem kameraladdaren jag hade beställt idag. Men det va fel jävla laddare, så den funkade inte! Så nu har jag letat runt på hela internet efter en laddare som passar min jävla kamera, men ja har inte hittat nån, så jag beställde en ny kamera istället. Så inom 5 arbetsdagar kommer den, och då lovar jag er en massa bilder. :)

Idag har jag varit hos min handläggare på missbruk. Vi pratade lite allmänt, och sen bestämde vi att jag ska börja på CRA- behandling fram tills Ciara är stor nog att vara ensam hemma så att jag kan fortsätta på KLARA.

CRA - Community Reinforcement Approach:
CRA syftar till att förändra interaktionen mellan klienten och omgivningen på sådant sätt att nyktert beteende belönas (förstärks). CRA är en behandling i öppenvård som visat sig vara lovande för klienter och patienter med ett svårt beroende, där prognosen anses dålig och situationen kännetecknas av social marginalisering.

CRA består bl.a av:
· Funktionell analys, som är en strukturerad kartläggning av situationer, tankar och känslor som föregår och blir konsekvenser av missbruk och nykterhet
· Nykterhetsprövning. Oavsett om klienten avser att bli helnykter eller inte, så förväntas klienten pröva nykterhet under en tid som ofta är 90 dagar (även om stor flexibilitet rekommenderas när det gäller det antal dagar som klienten väljer)
· Antabusbehandling är frivillig men uppmuntras, bl a som en hjälp vid nykterhetsprövningen. Ett ganska omdiskuterat inslag i CRA är att man involverar och tränar anhöriga i att observera och förstärka klienten när denne tar Antabus.

· En individuell behandlingsplan skall göras för varje klient. Den baseras bl a på användning av strukturerade kartläggningsformulär, främst Tillfredsskalan och Behandlingsmåformuläret.

· Tillfredsskalan mäter klientens värdering av sin nuvarande situation inom flera olika livsområden som missbruk/nykterhet, arbete/utbildning, ekonomi/rättsliga problem, fritid, äktenskap/familj och känsloliv
· Behandlingsmålsformuläret bygger på Tillfredsskalan och i detta specificeras på ett mätbart sätt de mål som klienten vill uppnå inom de områden där det finns problem.

Nästa steg är att med utgångspunkt i den funktionella analysen och formulären diskutera med klienten vilka praktiska lösningar som kan användas och vilka färdigheter som klienten behöver lära sig för att kunna lyckas med dessa. Färdighetsträningen är en central del i CRA och återspeglar metodens förankring i inlärningsteori och beteendeterapi.

Vanliga inslag i färdighetsträningen är:

· Kommunikationsträning, som t ex att kunna inleda samtal och att ge och ta kritik
· Träning i problemlösning, enligt en systematiserad 4-stegsmodell och
· Tacka Nej träning, det vill säga att träna sig att säga nej till alkohol och droger på ett bestämt och tydligt sätt.

Det gäller också att lära sig att identifiera högrisksituationer för återfall och att skaffa sig kognitiva tekniker för hantera tankar på alkohol och drickande. I CRA ingår också som ett fast inslag en längre individuell behandling i återfallsprevention.

Ytterligare inslag i CRA som ligger nära det gängse sociala arbetet med klienter är:

· Yrkesrådgivning / "Jobbklubb". Här får klienterna lära sig att göra en merit- och levnadsbeskrivning, att skriva ansökningshandlingar till arbeten, att träna att tala i telefon och vid anställningsintervjuer och att förstå vad man bör tänka på för att behålla ett arbete
· Familjerådgivning är en kognitivt beteendeterapeutiskt inriktad parbehandling, som syftar till att lära klienten och hans partner att kommunicera och samspela bättre. Även här används ett formulär, Tillfredsskalan för äktenskap/samboförhållande för att kartlägga vilka problem som finns. I formuläret för Förbättrat äktenskap/samboförhållande listas mål och lösningar. Ett inslag är Daglig påminnelse om att var trevlig, som är en lista över trevliga beteenden, som man skall visa sin partner varje dag.
· Schema för fritid/sysselsättning. Här läggs vikt vid att klienten skaffar sig fritidsaktiviteter och umgänge som ersättning för den alkoholcentrerade livsstil som hittills funnits

Motiveringssamtal (MS):
Motiverande samtal (Motivational Interviewing, MI) hjälper patienten att se sina problem och formulera sin ambivalens till förändring men också att se möjliga lösningar (Miller & Rollnick1991). Målet för MI är fokusera på varför en förändring är önskvärd ur patientens eget perspektiv. Studier visar att i många fall kan ett eller ett fåtal samtal med sådan inriktning (Motivational Enhancement Therapy) vara tillräckligt för att åstadkomma en förändring av problembeteenden hos patienter, som t ex vid rökning eller riskbruk av alkohol.

MS bygger på fem grundläggande principer

· Uttryck empati, bl a ses ambivalens till förändring hos patienten som något naturligt
· Utveckla diskrepans, som innebär att visa på och förstärka skillnaden mellan patientens aktuella situation och de värderingar och mål för sitt liv som patienten uttrycker
· Undvik argumentation från behandlarens sida då detta skapar en försvarsinställning hos patienten, s k motstånd. Det är patienten som skall argumentera för förändring, inte behandlaren, säger MS-metodiken.
· Avled motstånd. Detta gör behandlaren genom att föreslå alternativa tolkningar och perspektiv på patientens problem för att härigenom hjälpa patienten att hitta nya lösningar.
· Stöd självförtroende. Detta görs genom positiv förstärkning av de ansträngningar som patienten gör.

MS bygger vidare på särskilda "microskills" vad gäller själva samtalssättet. Bland annat undviks direkta frågor och istället används öppna frågor och reflektioner av behandlaren. Ett centralt inslag är att behandlaren återkommande gör summeringar, där behandlaren särskilt lyfter fram de självmotiverande uttalanden som patienten gör i samtalet.

Ett sista men avgörande steg i det motivationella samtalet är att behandlaren tillsammans med patienten gör en förändringsplan. Denna skall vara skriftlig och beskriva de mål för förändringen som patienten valt och de steg som skall tas för att nå målen. I planen kan ingå att lista vilket stöd från andra personer som patienten kan behöva för att kunna genomföra sin förändring. Målen i planen skall vara konkreta och mätbara.

Återfallsprevention (ÅP):
Återfallsprevention är en behandlingsmetod som syftar till att missbrukspatienter skall öka sin förmåga att känna igen risksituationer för återfall i och att träna sig i att undvika vissa av dessa risksituationer och att behärska andra. Ett viktigt inslag i ÅP är också att lära sig begränsa återfallen, när de inträffar. Återfallen ses som följd av att patienten hamnar i situationer, där han saknar färdigheter att kunna hantera dessa utan att välja alkohol eller droger som copingmetod.

ÅP är en evidensbaserad behandlingsmetod, som har sitt ursprung i kognitiv beteendeterapi. I samband med den stora amerikanska behandlingsstudien Project MATCH gjordes en behandlingsmanual för återfallspreventiv behandling vid alkoholberoende (NIAAA 1995).

Behandlingen, som ofta sker i form av kurser, inleds med en beteendeanalys. Här ställs frågor som med vem man dricker, var man dricker, i vilken sinnesstämning man dricker o s v. För varje patient görs en s.k. riskprofil. Även konsekvenserna av återfallen kartläggs, både negativa och positiva samt på kort och lång sikt.

Huvudsessionerna i Project MATCH manualen utöver den inledande beteendeanalysen är följande:

· Att hantera sug efter alkohol och droger
· Att bemästra tankar på alkohol och droger
· Problemlösning
· Att tacka Nej
· Planering för nödsituationer
· Att uppmärksamma tidiga varningssignaler
· Att hitta nyktra och drogfria alternativ / Livsstil i balans

ÅP-behandlingen baseras på demonstrationer och övningar i kurs- eller terapisituationen av färdigheter som kan förebygga återfall och s k hemuppgifter, där patienterna prövar att använda färdigheterna i sin vardagliga miljö.

[Källa]


antivirusflipp.

Fan vad jag blir irriterad!! Mitt jävla antivirus har fått nåt jävla flipp, de stoppar alla internetsidor, blogg.se, facebook o sånna "säkra" sidor o varnar för virus så jag inte kan gå in på nån sida på internet. Nu var jag tvungen att stänga av hela antivirusgrejjen för att överhuvudtaget kunna komma ut på internet=/ hoppas de blivit normalt tills imorgon..

Sjukt jävla trött.

Idag har jag varit o handlar med min boendestödjare, så nu har jag mat hemma. Varit o handlat är i princip allt jag gjort idag, men ändå är jag helt slut. Hur fan kan man bli så trött av att bara ha varit o handlat?!

Fint väder har det varit idag också. Det är så jävla uncderbart med lite sol, jag känner mig iaf lite gladare av det. Klockan är 19.50 och det är fortarande ljust ute! Och vinterjackan behöver jag inte längre heller, haha och när jag inte behöver vinterjacka då är de varmt ute! Jag är så jävla frusen av mig, så folk brukar tycka att jag har vinterjacka på mig nästan året om.

Nu börjar snart big brother, o sen ska jag fan sova.. har beställt en laddare till min kamera också, så förhoppningsvis kommer den imorgon eller i övermorgon o då lovar jag att lägga upp lite nya bilder:)

Jag har inte tagit mitt ansvar.

  Det blev ingen film, jag kunde inte koncentrera mig. Det är kaos inuti mitt huvud, TYST!! Snälla! Jag orkar inte tänka, jag vill inte tänka. Jag är helt slut, kan knappt hålla ögonen öppna, men jag kan inte heller sova. Jävla skit allting är!

Fan vad jag är glad att jag har Ciara. Hon är så underbar, hon lyckas få mig lite på andra tankar iaf. Och hon får mig att skratta när jag ser hennes galna upptåg. När hon springer runt och jagar löv, hur halva hennes kropp viftar av lycka när hon hälsar på folk, eller hur trög hon ser ut när hon drar fram öronen o skrynklar ihop ansiktet av nyfikenhet eller när hon inte fattar vad man menar.
Hon är så liten och oskyldig, det viktigaste för henne är mat, sömn, kärlek, trygghet, lek och kel. Precis som ett litet barn. Jag har flera gånger fått höra att man inte kan jämföra en hund med ett barn, men det tycker jag visst att man kan. Självklart är människan "ledare" över hunden, men en hundvalp behöver i princip samma saker som ett människobarn, båda är bebisar!

Jag har ju en dotter. Min prinsessa som fyller 4 år snart. Hon bor tyvärr inte hos mig just nu, en del av er vet varför o andra inte, men jag tänker inte förklara det mer än att jag fuckade upp det så att hon inte får bo hos mig, det räcker.
Jag är ingen bra mamma, jag är ingen mamma alls egentligen. Jag tycker att har man skaffat ett barn så ska man ta hand om det också, det är ansvaret man har som förälder. Jag var bara 17 när jag födde min flicka, och jag har mått väldigt dåligt under vissa perioder, men det är ingenting som ursäktar att hon har fått lida pga mig. För det har hon, jag har fått henne att må dåligt på många sätt och jag hatar mig själv för det så jävla mycket.
Att jag nu inte får ha henne är ett straff som jag får ta, det är ingen annans fel än mitt eget och det vet jag. Men den som lider mest av det är ju min dotter, och det gör så jävla ont. Hon har aldrig bett om att få komma till världen utan de var jag och hennes pappa som såg till att hon gjorde det, jag är överlycklig över att jag tog det beslutet, men hon förtjänar bättre föräldrar!!

Det som har hänt har hänt, det finns inget jag kan göra som ändrar på det. Däremot kämpar jag varje dag för att ändra på framtiden, för att hon ska få komma hem till mig igen, så att jag kan få ge igen tiden som vi missat. Eller, försöka gottgöra henne för alla gånger jag svikit henne och alla gånger jag inte funnits där för henne.
Jag ser Ciara som min dotter också. Mitt mål är att jag ska ha båda mina döttrar och min pojkvän (+hans hund) hos mig. Att vi ska vara en familj, Jag, Dhannie, Bella, Ciara och Zakko. Jag hoppas vi kommer dit en dag ..


Fan va långt detta blev. Jag mår som sagt inte spec bra just nu, så om mina inlägg är lite konstiga eller osammanhängande så är det pga det.

Flyr in i filmens värld..

Idag är en dålig dag. Allt är bara skit. Kan inte ens njuta av det fina vädret, så jag tänker ligga i soffan, gosa med min fina hund och fly in i filmens värld en stund.. Ska kolla på Stay, vet inte vad den handlar om mer än att de är nån som vill ta livet av sig. Skriver om den efteråt ifall jag orkar..


Osammanhängande..

Var ett tag sen jag uppdaterade nu... ingen som kommenterat heller så det är förmodligen ingen som märkt att jag varit borta. För borta är jag, känns som om jag är i en labyrint och bara går och går utan att hitta ut.. Men jag vandrar på, precis som vanligt.
Det finns bara en som verkligen förstår, jag hoppas du vet vem du är. Jag älskar dig och jag är så tacksam för att du finns i mitt liv!

Varit på Beroende idag, som vanligt. Men besöket var inte som det brukar, av nån anledning så ville dom att jag skulle pissa. Jag har ju slutat pissa? Var jag ren fram till feb så skulle jag ju inte behöva mer, jag väntar ju på att få hämta apodosen på apoteket?
Varför skulle jag pissa på beroende idag? Jag ska ju ha oförberedda pisseprov på basen ju, inte på beroende? Jag fattar ingenting.

Sen så har jag iaf varit i stan idag också. Jag skulle hämta ut ett paket med födelsedagspresenter till min fina dotter som fyller 4 om knappt en månad. 4 år, fan va sjukt det känns.. vart har tiden försvunnit?

Sen så är det storm ute ikväll också.. Jag har sagt det innan men jag säger det igen, 2012 - Det är slutet.

Om det är nån som undrar varför jag inte lägger in några nya bilder så är det för att min kamera har slut på batterier o jag har ingen laddare,, men jag ska lösa det så snart kommer det bilder igen.


Ri-Fa-Serotoninabstinens.


Present från Chanel! <3

Idag var Chanel här, Hon är så underbar! Jag fick ett jättefint halsband av henne, ett hjärta med ett D över - D för Dhannie <3. Hon är så gullig o jag blev jätteglad! <3Bilden är spegelvänd, men visst är det fint? <3


Hundhalsband till salu!

Ciara växer fort som fan.. Jag köpte ett jättefint nithalsband till henne för 300kr när jag precis hämtat henne, men nu 5 veckor senare är det förlitet för henne:(
Jag har ingen användning för det, så om det är nån som vill köpa det så hör av er! Jag vill inte ha så mkt för det då kommer slänga de om ingen vill köpa det, så 50kr tycker jag är ett ok pris. Skriv en kommentar här på bloggen med mailadress om du är intresserad!

Bilder på halsbandet:
  
Det är i väldigt bra skick eftersom jag inte haft det så länge, passar hundar med 20-25cm i halsomkrets. Köparen betalar frakt om det behövs.

Bilder från igår.

Bild 1: Pia och Zoran:).
Bild 2: Oliver och Nicke.
Bild 3: Lilla söta Nikita och stora söta Sanna ;).
Bild 4: Matilda med mamma Pia.
Bild 5: Jag.
Bild 6: Jag och Madde.
Bild 7: Jag och Matilda.
Bild 8: Nicke och Ciara.
Bild 9: Jag, Oliver, Matilda.
Bild 10: Johanna.
Bild 11: Bordet:P.
Bild 12: Pia och Ciara.
Bild 13: Oliver och Madde.


            

Känslor. Petter-logiskt (omgjord).

Hej jag heter Anna, är 21 nånting, vet knappt ut eller in, jag fattar ingenting
Jag e fylld av begär, varje dag det tär.
Helt förblindad av mig själv och mina egna problem.
Jag dricker för mycket, men det förnekar jag
Om du frågar mig om sanningen så tvekar jag.
Brukar skylla på trycket men jag krökar för mycket
En vinare varje kväll, det är så långt ifrån nykter.
Försöker mörka mitt sätt men det blir ofta fel
Du kanske känner igen mitt problem
Det är då jag hatar mig själv, för jag e patetisk och vaknar upp i hell och ba känner mig så dekis.

Hej jag heter Anna, jag är egocentrisk
Totalförändrad men på skalet identisk.
Brukar va svartsjuk som få, men de va värre då
När du lämna mig ibland blev hela världen grå.
Jag vet knappt va som e bra med mig
Varför du kämpar på o ba vill va med mig.

Hej jag heter Anna, mitt liv är som ditt
Vet inte om du sett det, men de liknar mitt shit
För jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt
Grubblar över saker som jag nog aldrig förstått
Deprimerad mellanåt, de jag bär på e svårt
Jag tycker synd om mig själv när jag jobbar för hårt.
Lovar o inte håller, det som driver mig finns där
Jag gillar dom som delar mitt synsätt o flyger I min sfärd.
Kanske tappat det helt, spelat för många spel
Målat in mig I ett hörn, fått en törn
Det är då jag hatar mig själv, å kommer på det
För jag har ingen jävla aning om vafan jag håller på med.

Det är så logiskt, alla fattar utom du
Du har inte en aning, du har inte en aning, aning
Det är så logiskt, alla fattar utom du
Du har inte en aning.

Petter - Logiskt

Det gör så ont.

Ska jag svälja min stolthet trots att jag inte tycker det är jag som gjorde fel?
Eller jo, jag gjorde fel, men det var inte jag som började. Det tycker jag verkligen inte.
Det var helt onödigt och det kändes som det var ett försök att göra mig arg, ett försök som lyckades.
Men det som gör mest ont är att det är du som får lida mest, du som är helt oskyldig.
Och jag saknar dig så det gör ont i hela mig, jag tänker på dig varje dag och jag vill bara få krama om dig och visa dig hur mycket jag älskar dig.

Ibland så är man idiot, man gör sina misstag
Tacka gud för att det finns så mycket tid kvar
Du är så duktig, du gör mig så stolt
Jag svär jag älskar dig tills hjärtat säger stopp
Shit vad jag saknar dig det är allt jag kan skriva
Avslutar versen med en tår o börjar grina
Ken - Kelian


The exorcism of Emily Rose.

Kollade nyss på "Besatt", eller "The exorcism of Emily Rose" som den heter på engelska. Den är baserad på en sann berättelse och det är en film jag tycker alla borde se, speciellt dom som inte tror på det övernaturliga. Men jag ska nog också varna för att den nog verkligen kan skrämma skiten ur människor också..
Jävligt bra var den iaf, och jävligt obehaglig.


God kväll.

hallo:) har precis kommit hem från festen. Det var trevligt där, mat och alkohol. Jag tycker tyvärr att festerna förr var roligare, när inte folk ville gå hem o sova vid kl 12.
Menmen, så kan det va. Jag tycker att man kan ha kul så länge det varar, fast jag är väl kanske omogen också;) haha.
Nu ska ska jag kolla på film, men ikväll kom jag iaf ihåg o ta bilder så jag lägger upp dom imorgon. Ha en bra kväll/natt! :)

Lör 2/4 2011.

Igår var jag och Ciara hemma hos Matilda en sväng på kvällen och drack lite vin. Sonya, Pia Maria, Zoran, Amanda, Totte o deras lille Neo var också där så det var fullt hus:)

Idag ska vi på fest, Matildas mamma har en försenad födelsedagsfest så dit ska vi senare idag. Det blir nog trevligt, äta en massa god mat o dricka lite:)


Fan vad man märker det..

Fan vad man märker vilka som tar en på allvar, vilka som ställer upp i vått och torrt och vilka som är ens vän på riktigt oberoende på vem man är, gör eller tycker..

Tänk alla gånger som man märker att
Att alla tjänster man gör för andra inte hjälper alls
Tänk alla gånger som vänner sagt
Att du, bara du är den bästa dom haft

Dom vill de bästa med allt och dom vill hjälpa dig fram,
men när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls

Nej du får ingen hjälp alls


Tänk alla gånger jag suttit med gråten i min hals
Gått ner i depressioner, då mår man kass
De gånger jag inte har stått för det jag lovat
Vänt kappan efter vinden i hopp om att allt ska ordna sig

Tänk alla gånger jag suttit hemma
Istället för att hänga med så kallade vänner på fester
Ensamma hemmakvällar med mig själv och ingen annan
Fast i sällskap med mina tankar lät jag timmar vandra

Tänk alla gånger jag ångrar saker jag sagt
Ord som kommit ut i all hast när jag talat för snabbt
Gånger jag sårat andra utan att mena det
Jag ber om ursäkt nu, förlåt men jag menar det

Har mindre vänner nu än då
Tänker ofta på de gånger gänget softa, längtar
Torkar tåren efter alla det där dumma gångerna
Som jag fått mitt hjärta krossat
Och alla de som bara varit vän på låtsas

Tänk alla gånger som dom sagt att dom ska hjälpa mig
Sagt att dom ska älska mig, vad hade jag förväntat mig
Men saker blev som dom blev, mina problem
Blev saker som förändrat
, det som fått mig att le

Tänk alla gånger som jag suttit där själv
Och gråtit tårar för ett helt liv, fast under en kväll
Alla stunder jag själv, bett om under och hjälp

Jag ser tillbaka på allt idag och inser vad som kunde hänt


Petter-Logiskt


Ciara busar - video.


Älsklingen busar.

Fredag 1/4 2011.

Idag fick jag och ciara paket, eller ja det var väl mest till Ciara men det underlättade kraftigt för mig. Vi fick paket med hundmat som jag beställt från Foderbilen. Det är jävligt smidigt faktiskt, det kostar lika mkt som i djuraffären, man betalar typ 20kr extra i frakt och då får man det levererat till dörren. Det är jävligt skönt för mig som inte har körkort o därför måste ta bussen, det hade varit fett jobbigt att bära på 13,5kg hundmat + kanske 7,5kg hundvalp ifall hon inte skulle orka gå.
 Orijen valpfoder 759kr.

Dom har inte bara hundmat på den hemsidan, utan alla tillbehör man behöver. Så jag kunde inte låta bli att beställa en liten leksak, en igelkott som piper (tänkte att eftersom hon gillar hårborstar så borde hon ju gilla en igelkott haha) och en ben med baconsmak som var mkt uppskattat. :P

Sen så har vi varit på beroende och hämtat min medicin idag också. Jag vet inte om jag skrev hur de gick med blodprovssvaren förra veckan, tror jag glömde det? Det gick bra iaf, min lever mår prima :)

Polisen går in i Big Brother.


Hahaha det måste vara ett aprilskämt! Det har ju skrivits en massa om att polisen håller span på BB-huset o sånt pga misstankar om droger, men att dom skulle gå in och stanna där tills programmet är slut? Haha, nä inte en chans. Om det är så, så är det Helt sjukt. Jag tycker dom borde ha böttre saker för sig.. Nej, det är ett skämt, haha!

"Från och med söndagens livesändning kommer en uniformerad polis att gå in i Big Brother-huset och sedan vara posterad där dygnet runt till programmet är slut"

[Läs artikeln här]

RSS 2.0