Bilder från midsommarafton.

          

Bild 1 & 2: Matilda, Neo och Ciara dansar runt mini-midsommarstången. :)
Bild 3 & 4: Ciara tuggar ben.
Bild 5: Johanna, Sonya och Amanda.
Bild 6 & 7: Matilda, Mauri, Johanna.. Matilda och Johanna är helt inne i sina mobiler ;)
Bild 8: Min fina lillasyster. <3
Bild 9: Fina Sonya och cpslitna jag.
Bild 10: Sonya o jag gjorde en misslyckad puss-bild :).
Bild 11: Johanna, Totte, lille Neo och Amanda.

Sen blev jag full och glömde att ta kort, som vanligt..

Varföör?!

JAG BLIR SÅÅ JÄÄÄÄÄVLA AAARRGGGGG!!!! varför ska de alltid finnas en massa jävla fittor överallt där jag flyttar!!!!
När jag bodde i min förra lgh så sa idiotgrannarna att jag o dhannie haft fester so varit jättestökiga (till mamma, dom ringde alltid till mamma efter dom ringt växjöhem), men vi hade fan inte ens varit hemma! Både jag o dhannie hade varit hos mamma o pappa o när mamma sa att det omöjligt kunde va jag som haft fest så sa dom att "då kanske det va nån annan då.. "
En annan gång ringde dom till mamma för att dh klättrat in genom fönstret för att han inte hade nycklar o dörren va låst för jag inte va hemma, o sa att det kanske va inbrott (trots att dom visste mkt väl vem dh va o att han bodde där).. Men om man tror att det är ett inbrott, varför i helvete ringer man inte polisen ist för min mamma då?!

Jag har trivts så jävla bra här i denna lägenheten som jag bott i nu sen okt 2010.. Men idag kom det, klagomål..
Det va en växjöhemgubbe o rinde på dörren för en stund sen o sa att en granne som ville va anonym säger att jag låtit min hund skita i hissen utan att plocka upp det.. HON HAR JU FÖRFAN ALDRIG ENS SKITIT I HISSJÄVLEN O HADE HON GJORT DET HADE JAG VÄL FÖR FAN PLOCKAT UPP DET?!
Sen så sa dom att det va nån som hängde från min balkong inatt.. men jag var hos matilda igår ju o grillade o kom inte hem förräns sen, o et är ingen som varit här ju?!

Vad är det jag gör som fpr alla att hata mig???? Jag har verkligen försökt, jag har hälsat o varit trevlig mot alla, jag har inte haft fester o jag är nästan alltid ensam!!!

Hemma är fan bäst!

Nu är vi i Växjö igen.. Vi har varit hemma i ett par timmar, men vi är hos mamma och pappa.
Kalmar var helt ok.. Vi åt lite o så drack vi drinkar, vin och champange. Framåt kvällen hade Mauri och Teddie åkt in till stan, o det var bara vi tjejer kvar hemma. Då badade vi i jaccucin/bubbelpoolen som amanda och totte har på deras baksida. Det var jättevarmt i vattnet, men iskallt i luften så jag ångrade mig som faaan när jag kommit upp ur vattnet. Höll fan på o frysa ihjäl!! Tyvärr tog jag inga bilder när vi var i poolen, men jag tror matilda eller johanna gjorde det, så jag ska se om jag hittar nån för den va skitfin.. den hade discolampor som blinkade i en massa olika färger o sånt :D

Sen deckade johanna och amanda gick upp o la sig hos lille neo o jag, matilda & sonya väckte totte o tjatade till oss att han skulle köra oss in till stan, vilket han gjorde. Vi gick till nåt uteställe, Vallen tror jag det hette.
När vi stod i kön så såg vi Teddie o Mauri längre fram.. så vi gick in med dom. Inne på dansgolvet var det en massa folk o vi stod i mitten, helt plötsligt känner jag att jag inte får nån luft o de kändes som typ vi (jag) blev inträngda, som om man är i ett rum o väggarna krymper in emot dig.. Jag fick panik o gick ut o rökte, provade gå in igen men det blev bara värre så tillslut gav jag min cider till sonya o stack därifrån.

Det fanns inte en enda jävla taxijävel i hela kalmar, centralen var full av folk som försökte ringa till taxibolagen utan att få svar.. Sen gick jag till bussarna o frågade några om vilken buss som gick till Lindshagen elr vafan det hette som amanda och totte bor.. o efter en lång jävla promenad så hittade jag tillslut dit.. Fan vad jag saknade växjö då! Jag ska aldrig mer åka härifrån!


23 Juni 2011




Imorgon åker jag (o Ciara självklart), Sonya, Matilda & Mauri till Kalmar. Johanna & Teddie ska också dit fast dom kör själva o inte med oss. Vi ska fira midsommar hos Amanda & Totte.
Det blir nog kul, vi ska grilla lite o sånt. Hoppas på lite sol också;)
Jag kommer hem igen antingen på lördag eller söndag, ha det bra sålänge! 


 

Sen vill jag skriva en hälsning till min vän Hanna Artoushi, som valde att ta sitt liv den 10 Juni iår.
 
Jag önskar verkligen att jag kunnat vara med idag på begravningen, men jag hoppas att du ser detta nu iaf. <3
Det är så hemskt att detta hänt, att du inte såg nån annan utväg. Jag har fortfarande inte förstått att du verkligen är borta, det gör så ont att tänka på det! Av ren överlevnadsinstinkt tror jag att jag förnekar att det är sant, att du lämnat oss. :(

Men jag tror och hoppas att du har det bra nu, att du sitter däruppe i himlen tillsammans med din mamma och din bror - att ni är tillsammans igen. :)
Jag saknar dig Hanna, och jag kommer alltid minnas dig! Vila i frid.
 


Tiden rinner iväg..

Imorgon fyller jag år.. 22 jävla år! Och vad har jag lyckats med? Inte ett jävla skit!! .. eller jo, fucka upp saker o ting är väl i princip vad jag uppnått..
Jag hoppas att jag ska klara av att skaffa mig .. ett normalt liv, sluta förstöra allt o börja ta vara på dom jag bryr mig om ist för att bara såra o ställa till problem. Jag vet bara inte hur, för på nåt sätt så lyckas jag alltid förstöra allt tillslut ..

 
Jag, 21/6 2011.

En flicka som ingen förstår sig på
Flickan hon känner sig ensam ibland
Hon drömmer om att resa till spännande land
Hennes ögon berättar en hemlighet
Men gåtans svar är det ingen alls som vet

Flickan i sången är som ett barn
Känner sig fången i en billig roman
Men genom muren kan ingen nå
Hon är flickan ovanpå


När ingen vet .

Du ligger ensam i din säng
Nynnar på någon gammal tom refräng
Tänk om någonting kunde vara
I närheten av bra

Den gamla känslan bara gror
Ingenting blir längre som man tror
Du sjunker in i apati
När alla går förbi

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet

När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet

Du känner dig helt transparant
Sliten och grå sådär ointressant

Tänk om dom visste hur det var
Att stå där ensam kvar

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet

När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet

När ingen andas mot din hals i hemlighet
När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet


När ingen vet ...

Otacksam är mitt andranamn.

Hm, vet inte vad jag ska skriva... det har varit en jobbig dag idag. Jag har mått åt helete utan att jag egentligen vet vad det är jag mår så jävla dåligt över?! Jag ska ju förfan få va ensam med min dotter nu o allt, jag borde må skitbra! Men jag mår fortfarande skit, som den otacksamma idiot jag är - aldrig nöjd, trots att jag ínte vet vad jag vill ha! Usch, att jag en skriver ut sånt här..

onsdag.

Varit på 24an idag o träffat Rosita för att ta vikt, puls och blodtryck. Jag brukar ha lågt blodtryck, men idag var undertrycket högt - förmodligen pga stress och att jag inte mår bra, trodde Rosita. Vi kollade vad mitt blodtryck låg på för ett tag sen, o de visade 90/58 -extremt lågt med andra ord.. speciellt i jämförelse med 130/90 som det låg på idag.. =/ jävla skitproblem, det är alltid nåt!! Varför kan jag aldrig vara helt utan ??! Dom dras till mig verkar det som :(

Avslutningsfika.

Idag har jag, mamma och Sonya varit på avslutningsfika på Anabelles dagis. Jordgubbar och glass fick vi, skitgott=)

Sen så håller min jävla hemtelefon på o krånglar, så jag har ringt o tjabbat på Telia och dom säger att räkningen inte är betald.. ?! Jag kan ju inte säga till 100% att den är det, det är Dhannie som betalar den, men det är hans pappa som tar hand om det o jag är ganska säker på att de är betalt.. hm, men jag skulle ringa Telia imorgon igen sa dom o då skulle ja prata med nån på faktura-avd .. (det var stängt där när jag ringde idag).

Imorgon ska jag till 24an också för att träffa Rosita som ska ta vikt, blodtryck o puls på mig nu innan hon går på semester.. :)

Fam.rätten.

Idag har jag o mamma varit på fam.rätten för uppföljning. Det var en jättebra möte, för dom sa att jag kan få va med Bella själv i ett par timmar ibland! Så förmodligen ska vi ha myskväll hemma hos mig nån dag i helgen, jag, bella o ciara <3 Åhh! Jag är jätteglad:D

Sonya köpte äckelgrisöron till Ciara igår. Jag vill inte att hon ska öta sånt snusk egentligen, men jag kunde ju inte säga nej när sonya köpt dom o ciara älskade dom.. så idag fick Bella ge henne ett till haha :P

  
Kolla på Sonya va nöjd hon ser ut den lilla jävulen haha:P Fast om man hade frågat Ciara där så var de nog jag som va jävulen.. ;)

Läskigt.

Fy fan vad jag mår dåligt när jag läser om sånt Här! Jag tänker tillbaka på hur det var för 2 år sen när jag hade Bella boende hos mig.. det känns inte bra. Jag är glad att jag iaf var klar nog i huvudet att inse att jag inte klarade av att ta hand om henne.

...

I know what it's like to want to die.
How it hurts to smile.
How you try to fit in but you can't.
How you hurt yourself on the outside to try to kill the thing on the inside.


How the hell am I supposed to recover when I don't even understand my disease?


Shall I abide in this dull world, which in his absence is no better then a sty?

I will make me a willow cabin at your gate, and call upon my soul within the house...
I rush into the secret house...


Dålig förlorare?

Sitter hemma hos mamma och pappa. Jag spelade "Vem där?" med Sonya nyss, men jag förlorade hela tiden så jag vill inte spela med henne mer så mamma fick ta över. Hon har iaf lyckats vinna över henne en gång, jag undrar om det kanske är därför som jag aldrig gillat spel och tävlingar o sånt - Jag förlorar ju bara hela jävla tiden! haha;)


"Loving Annabelle"

 

Kollade på "Loving Annabelle" igår. Den handlar om en tjej som börjar på en katolsk flickskola och blir kär i sin kvinnliga lärare, jag älskar den!!

Sybil.


Kollade precis på filmen "sybil". Den är baserad på en verklig berättelse om en tjej med schizofreni. Jag vill inte säga för mycket om den, så jag tänker bara säga en sak - Se den!


Anabelles dagisteckningar + hennes bildbeskrivningar.

 

 

Love Suicide.


Empty ..

I can feel the raindrops
slowly falling
,
and they're calling for,
they keep calling for
my knight in shining armor
come and save me
,
cause I'm drowning in pain..

I've been hurt
by his mistakes
,
so come and take me away,
I put him first,
I thought he'd stay,
but he couldn't weather the storm
so he left me the rain
..

Over time, pictures fade
all that's left are these empty frames,
sleepless nights, and stormy days,
I've got proof that people change,
and all that's left are these empty frames
all that's left are these empty...

Can you hear these teardrops
hit my pillow
?
They keep falling cause
I kept falling for your dozen thorny roses,
now I'm bleeding
,
and I'm lonely again..

now I'm hurt
it's my mistake,
I should have known right away
,

I put him first,
I thought he'd stay,
but he couldn't weather the storm
so he left me the rain
..

over time, pictures fade
all that's left are these empty frames
sleepless nights, and stormy days
,
I've got proof that people change,
long after the smiles all fade away,
all this endless pain,
all this empty space
..

sleepless nights, and stormy days,
I've got proof that people change
over time, pictures fade,
and all that's left are these empty frames

over time, pictures fade,
all that's left are these empty frames,
sleepless nights, and stormy days,
all that's left are these empty
...

all that's left are these empty frames..


Stolt mamma!

Jag och mamma har varit på Bellas dagis idag o haft utvecklingssamtal. Jag har världens bästa dotter! Kan ju säga att det var en stolt mamma och en stolt mormor som gick därifrån sen:)
Dom hade bara bra saker att säga, hon är jättepopulär bland alla hennes dagiskompisar o alla vill leka med henne. Det är t.om. en tjej som bara vill leka med Anabelle och ingen annan, helst att ingen annan får vara med dom o leka också. :P Men min snälla flicka vill att alla ska vara med :)

Hon är en ledare, fast på ett väldigt positivt sätt. Hon har väldigt stor empati och lätt för att leva sig in i hur andra känner i olika situationer. Hennes fantasi är gränslös och hon hittar på en massa lekar, inspirerar- och får med de andra barnen i sina lekar. Hon är jätteduktig på att dela upp roller och styra upp i lekarna så att alla blir nöjda.. <3

Sen så var det nån flicka som inte kunde uttala namnet "Alexandra" och då skulle bella rätta henne, och sättet hon gjorde det på visade hur mogen hon är för sin ålder. Hon rätta henne på ett sätt som gjorde att den andra flickan Inte kände sig kränkt, utan lite som när en mamma ska lära sitt barn ett ord.
Såhär sa hon: "Hon heter A-l-e-x-a-n-d-r-a. Kan du säga "Alex"? Flickan upprepar Alex. Kan du säga "Sandra"? Flöickan säger efter Bella. Redan där! Vilka 4-åringar klarar att dela upp ett namn till 2 olika sådär?:P Inte många!
När hon sagt detta så säger hon plötsligt: "Det låter som du har sand i ditt namn, Alexandra!" :)
Hahah, märks det att jag är stolt eller? :D

Jag måste berätta om en annan sak som hände igår, det är lite roligt faktiskt:P
Anabelle och hennes kompis skulle fånga kompisens hund som smitit. Dom rusade iväg och lyssnade inte på varken min mamma eller kompisens mamma som ropade att dom inte fick springa iväg o att dom skulle komma tillbaka.
När dom kommit iväg en bra bit så vände dom sig om när mamma ropade att dom skulle stanna, dom kollade på henne o sen på varandra, skrattar och börjar springa igen.
Mamma var skitarg o när hon fått tag på bella så tog hon in henne, satte henne på golvet i hallen o sa att hon skulle sitta där, kolla in i väggen o skämmas. Gissa vad Bella sa då?
"Men hur gör man när man skäms då??" Hahaha, det var inte nån som kunde hålla sig för skratt där! Hur fan kommer hon på allt?


Jag och Anabelle.

2st studentskivor igår.

Igår var jag, Sonya, Fidde, Mamma och Anabelle på 2st studentskivor - På Itas och på Johans.
Först var vi hos Ita och åt lite o så.. skitgod mat var det! Dock hade jag felbedömt vädret ganska kraftigt:P. Det skulle bli regn och åska + att på min balkong är det skugga fram tills 2-3 på eftermiddagen så det var ganska kallt där under morgonen o förmiddagen. Så vad tog Anna på sig? En långärmad tröja, kjol, leggings och benvärmare!!! Jag höll på att dö under dagen kan jag ju säga:P Men som tur var så hade Sonya också tagit på sig kläder för lite kallare väder, så jag slapp vara ensam haha! ;)

Efter ett par timmar hos Ita så åkte vi till Matilda o dom för att fira Johans student också. Dom hade gjort sin pastasallad som är cpgod, men jag orkade tyvärr inte äta mer efter att ha ätit hos Ita.. Men det var väl trevligt där också, Sonya som hade kört till Ita kunde ju också dricka när vi kom till Johan så det va kul, för det är fan inte ofta hon kan dricka eftersom hon alltid jobbar. :)

Lite bilder från gårdagen:
                 


Bilder.

Här kommer lite nya bilder. Tog dom alldeles nyss, så dom är Helt nya :P

Ciara ligger o tar det lugnt i värmen. 5 månader gammal är hon nu (6mån den 28/6), min stora bebis:)
  Ser hon inte lite galen ut? Haha, det tycker jag. Fast det är hon ju också - sådan matte sådan hund, säger dom väl? ;)
Men hon är den underbaraste hunden nånsin! Hon är så snäll, glad, lättlärd och duktig. Hon och Bella kommer jättebra överens också, ciara älskar att fånga blåsbubblor när bella blåser dom, vill hon inte äta så gör hon det om bella "leker med" hennes mat.. t.ex ger henne den med en spade :)
Sen så har bella fått en studsmatta o när hon hoppar på den så springer ciara direkt in under den o hoppar som en galning för att försöka fånga bellas fötter i studsen:P Bella skrattar som fan då o ciara är jätteglad hon med<3.

Och här kommer 2 bilder på mig, svettig som fan som ni ser. Men man ska inte klaga, hellre att det är för varmt än för kallt:) Lite regn inatt skulle vara bra dock, så att jag slipper all pollen:(
 Mys med Ciara<3.

Söndag.

Idag har jag varit hemma hos mamma o pappa hela dagen. Vi har legat o solat lite och nu ska vi grilla:). Det blir entrecote och ceasarsallad.. skitgott=)
Fan va klen jag har blivit med att sola nu för tiden! När jag va mindre så brukade jag, sonya, Johanna, Matilda o Amanda tävla om vem som blev brunast. Vi smörjde in oss med olja o låg o stekte hela dagarna.. Men nu så klarar jag Max 10min i solen sen mår jag illa o måste sätta mig i skuggan en stund :P

Bella har fått vattenkoppor. Det är bra tycker jag, så slipper man tänka på det sen. Hon har inte så många heller, 2-3 på ryggen, 2 på magen o några st på benen också. Hon störs inte av det utan hon leker som vanligt, och så visar hon sina kompisar att hon har vattkoppor också:P haha.


Idag har jag varit duktig.

Idag har jag storstädat hela lägenheten och badat, bortsta tänderna, klippt klorna o tvättat öronen på ciara.. så idag har Anna varit duktig:)

Imorgon fyller morfar år, så då ska jag, mamma, Sonya o Bella åka till min moster där vi ska fira honom. Vi ska åka kl 10 på morgonen (förmiddagen), så det blir att gå upp tidigt för mig.. jag undrar hur i helvete det ska gå?! Jag brukar ju förfan sova till 15 på eftermiddagen, jag har totalvänt på dygnet=/

 
Jag o Ciara myser i solen

Har varit lite dålig på att ta bilder nu.. men jag ska bli bättre på det, lovar :)

RSS 2.0