Jag orkar inte!

Fan vad jag är trött på allt jävla bråk hela tiden.. allt jag gör är bara felfelfel o de spelar ingen roll vad jag säger så är det antingen fel eller så tror du inte på mej.
Hur orkar du? Vill du verkligen ha det såhär? Gå runt o va arg hela tiden, misstänksam o paranoid.
JA! jag har gjort fel och idiotiska val ibland, men det har du också! Har jag påminnt dig och ältat det om o om igen hela tiden, fortsatt o bråka med dig om det fastän du inte kan göra nåt åt det?? Nej.

Och det skulle va du o jag mot världen.. just nu känns det som det är du o världen mot mig!

Svar på frågestunden.

Kommer du och Dannie bo kvar i växjö när han kommer hem, eller börjar ni på nytt någon annanstans ?
Svar: Vi kommer förmodligen att flytta härifrån, men det är inte säkert än.


Vad är det som gör att du inte kan ha din dotter?
Svar:
Pga min psykiska ohälsa, att jag är ostabil i mitt mående och pga missbruksproblem. Förhoppningsvis så får hon flytta hem snart igen.


Kan du inte berätta om vad du tycket är positivt hos dig själv,tex håret, att du tar leker mycket med din hund och sånna grejer.:)
Fråga gärna din familj vad dom tycker är positivt med dig:)
Svar:
Oj vilken svår fråga.. men ja lovade ju att svara på allt så jag ska försöka. Nåt som är positivt med mig är nog att jag inte dömmer folk utan att ha gett dom en ärlig chans först.
Min familj tycker att jag är duktig på att skriva och måla. :)


hur mår du nu för tiden, innan skrev du mycket om beroende, psykisk ohälsa och sådant. Klarar du dig själv nu eller får du ngn hjälp..?
Svar:
Oj, det går jättemycket upp och ner. Jag skriver inte så mycket om det nu pga att vissa stör sig på det, de tycker att man ska hålla det för sig själv osv. Men just nu har jag haft en ganska bra period, inte så mkt panikattacker osv. Det är skönt:)
Jag får hjälp med en kontaktperson från ungdomsbasen, jag går på frivården och sen går ja på nåt som kallas för samverkansteamet - dom hjälper till att samordna alla mina kontakter så ja slipper åka runt överalllt lika mycket, de kan köra mig till möten så jag passar tiderna o så har jag en läkare hos dom.

Fortfarande Frågestund


Paket till AnaBelle

Det kom ett paket på posten till Bella idag, från Dhannie. Fan vad jag älskar dig gubben!<3

   

Självmord.


Allt förmånga väljer att ta sitt liv.. jag vill hjälpa till genom att länka till hjälpsidor med info om självmord/depression etc:

 

Jag vill förhindra självmord


Glöm inte ..


Fler videoklipp från AnaBelles dansuppvisning.








2012.05.29

Vaknade kl 7 idag av mig själv. Lika bra att gå upp tänkte jag, annars sover jag säkert bort hela dagen. Men när jag skulle ut o ta min morgoncigg så märkte jag att jag lika gärna hade kunnat sova hela dagen eftersom att det var sånt jävla skitväder, och iskallt var det med.

Men uppe var jag ju, så jag passade på att städa lite på toan, sen gjorde jag mig iordning o tog med mig ciara ut i kylan för en runda till hundgården. Vi stod o kastade pinne en stund, sen gick vi till "hennes" träd så hon fick massakera det lite. Tyckte hon var skitkul :) När vi kom tillbaka till hundågrden igen så var det 2 kompisar till ciara där som hon kunde leka med.
Sen frös både jag o den andra hundägaren som fan, så då gick vi hem.
Nu sitter jag hemma med mamma och sonya o försöker komma på vad vi kan hitta på att göra en skitdag som denna. Snart kommer min gode man också, så ska vi prata lite:)

Ha en bra dag i kylan!

BRAVO färskfoder.

Min lilla Ciara är en väldigt kräsen hund när det gäller mat. Hon vill inte äta torrfoder och hon tröttnar snabbt o börjar istället matvägra.
Nu har jag köpt BRAVO färskfoder till henne som jag blandar ner i hennes vanliga torrfoder. Har hört att vovvar bryukar tycka att det blir mkt godare.
I början var Ciara lite skeptisk, men efter 2 dagars matvägran (o ännu längre matvägran på torrfodret) var hon så hungrig att hon bara va tvungen att smaka.. o fan vad hon åt! Nu äter hon jättebra och jag är hur glad som hest (har ärvt från min kära far att bli cporolig såfort nån t.ex. ett barn eller ett djur matvägrar.

Av bravo färskfoder får hunden i sig rått kött som ligger i deras natur att äta. Torrfoder innehåller inte alls mkt kött utan mest spannmålsprodukter som ger mättnadskänska men inte kan brytas ner av hundens kropp. Det brukar resultera i att hunden bajsar väldigt mkt, vilket är ett tecken på att maten bara gått rakt igenom.

                                                  
Bravo färskfoder finns i smakerna:
bas orginal m vom
bas m ox
plus m vom
Special m vom
Vilt m vom
plus m ox
lamm
kyckling
vom

Man kan beställa det i lådor på 24/12kg som man hämtar på Tassar & Morrhår, eller så kan man köpa förpackningar styckvis för 35/40kr förp. (8st burgare i varje förpackning).
BRAVO färskfoder är bra för  den vanliga hunden, Hundar som inte tål vete, Hundar med dålig aptit, Valpar,
Hårt arbetande hundar och för en bättre päls.
BRAVO färskfoder Kyckling är bra för hundar som inte tål vete, överviktiga hundar, "vanliga" hundar.

Detta fodret rekomenderar jag starkt, till alla hundägare men inte minst till er som har en kräsen hund!


FRÅGESTUND!

fan va dåliga ni är på att kommentera, jag ser ju ändå att ni är några st som följer mig.
aja.. jag tänkte ha en liten frågestund. fråga på, jag svarar på ALLT! ;)



Anabelles dansuppvisning, videoklipp.

Efter första dansen på detta videoklippet kommer anabelles grupp:



Hon var så duktig, eller ja, alla var duktiga. Men som mamma tycker jag ju självklart att min vackra dotter var duktigast<3


AnaBelles första dansuppvisning.

Idag har AnaBelle dansuppvisning. Fan va kul det ska bli att se! Jag har inte varit inne o kollat på någon av hennes träningar, inte mamma heller (för att hon ska kunna koncentrera sig), så det ska bli sjukt kul att få se vad hon lärt sig:)

Igår gick jag mamma o ciara till stan o satte oss på 4 krogar. Jag hade aldrig varit där, men de va verkligen skitmysigt. Så idag (morsdag) så ska jag o sonya bjuda mamma på lunch där. :)

2012.05.26

Dagens Outfit:

  


Sitter hemma hos mamma o pappa. Dom är ute o går, så har dom med sig Ciara också. :) Så hon får lite extra motion, det är alltid bra :)

Idag händer det nog inte så mkt.. det ska ju regna. Fast just nu är det ganska skönt ute faktiskt.. så man kan ju hoppas att de håller sig såhär hela dagen så vi slipper regnet. Men eftersom att jag bor i växjö så lär detta inte hända ;)

Aja, har inte så mkt mer att skriva . Ha en bra dag!

dagen.

Utvecklingssamtalet gick jättebra. Dom sa att anabelle är en klippa för de andra barnen, att hon har en otrolig talförmåga och att se hela sammanhang i saker/händelser. Hon är jättemtyckt av alla på dagis, alla vill leka med henne och hon har en jättestor förmåga till empati osv osv. Blir man glad av att höra sånt eller? :D

Annars har jag o mamma legat o solat hela dagen idag. Svettigt men jätteskönt:)

2012.05.23

Fint väder idag också, i love it! Man blir så jävla glad<3

Ska på utvecklingssamtal på bellas dagis idag kl 10.45. Hoppas dom har lika mkt bra att säga om henne som dom brukar ha! Dom möterna värmer verkligen mammahjärtat.

Igår skulle jag boka besök hos Dhannie.. men nu har dom ändrat reglerna så man bara kan boka ett besök p ca 2,5 timmar åt gången. Oavsett om man kommer långt ifrån som jag gör.
Innan kunde man boka heldag i 2 dagar, men näe .. o det känns ju lite onödigt att han ska betala runt 1000kr för att ja ska va där i 2,5 timmar! Jag får inte tag på honom heller, så jag vet inte om han vill elr inte vill att jag ska boka. Jobbigt!

Bjuder på en gullig bild på min skönhet till hund:

Bilder.



Dagens outfit (smutsig spegel)




Valpträff i Hörby.

    
Bild 1 - Dexter, Foxy, Rex & Snus. Mamma och tre bröder tillsammans.
Bild 2 - Mamma Foxy.
Bild 3 - Ciaras fina bror Dexter.
Bild 4 - Ciaras fina bror Rex.
Bild 5 - Ciaras fina bror Snus.

Igår var det valpträff i Hörby för Ciaras mamma och syskon. Tyvärr kunde inte jag och Ciara komma. Hade jättegärna velat vara där!
Här är iaf lite bilder från träffen som jag lånade från Dexters matte:) Visst har hon fina bröder och mamma?

fint väder!

åh, idag har det varit jättefint väder. fan va skönt! man blir så mkt gladare o piggare när de är soligt ute:)
jag o anabelle har myst idag medans mamma var ute o gick. vi gick först hem till mig o sen la vi oss på en filt ute i solen o målade målarbok.
annars har de inte hänt mkt idag, mamma o ja har suttit ute i solen hela dagen o bella har en dagiskompis här på besök.

2012.05.16


En trött Anna.

Nu ska jag snart på möte på missbruk med mamma. Vet egentligen inte riktigt vad jag ska gör a där, menmen.. de är väl bara att gå dit.


Kolla gärna mina auktioner på Tradera:
http://www.tradera.com/sele-med-strass-strl-s-auktion_342975_156276464

http://www.tradera.com/nithalsband-till-hund-30cm-auktion_342973_156048898

AnaBelles dackeuppvisning.



Igår hade Bella dackeuppvisning. Hon var jätteduktig, jag hade aldrig vågat gå upp bland så mkt folk! Min duktiga tjeja <3

    


Vänskap.

Du lovade att aldrig svika,
att du alltid skulle va min vän.
Men som alltid med dig så blev jag utbytt igen.
Vi var barndomsvänner, hur kan du göra så mot mig?
Men "hoes before bro's", det spelar visst ingen roll för dig.

Av: Anna Findhé Malenica

Haft fullt upp!

Ojojoj vad mkt det har varit nu.. sorry för dålig uppdatering. =/

Förra helgen var vi på Cirkus Scott på lördagen. Det var jättekul! Fast AnaBelle tyckte nog föreställningen va lite lång, för hon höll på att somna sista halvan. Sen fick hon hälsa på bamsefigurerna också efteråt. Det gillade hon!
På söndagen fyllde hon 5 år. Min stora tjej<3. Då hade hon barnkalas o vi hade tur med vädret så vi kunde va ute. Vi hade aldrig fått plats inne med alla barnen.
Hon var heelt slut på kvällen, hon bröt ihop helt av trötthet. Men hon hade en bra dag iaf <3.

    
Bild 1 - Tårta på morgonen. :)
Bild 2 - Öppnar presenter.
Bild 3 - Sitter o sminkar sig med sminklådan hon fick av mig. :)
Bild 4 - Mer presenter på barnkalaset.
Bild 5 - Öppnar presenter på kalaset.

Idag är hon på barnkalas hos en av hennes dagiskompisar, och imorgon så ska hon ha uppvisning på dackegympan. Det ska bli sjukt kul att se! :)

Sen så har hon tagit 2st märken till på simskolan, så nu har hon 3st. Nästa märke hon tar kan hon simma! Helt sjukt, min dotter börjar bli stor! Fan va tiden går snabbt.


Baddaren blå, Baddaren gul & Sköldpaddan är märkerna hon tagit i simskolan.

RSS 2.0