2011.11.30



Idag har jag varit på ikea med mamma, sonya o bellabus. Vi åt julbord, helt ok var det... sen så köpte jag lite smågrejjer.

Ikväll ska jag försöka få tummen ur röven och börja packa ihop mina saker, jag flyttar ju från basen på söndag för då kommer min ciara hem<3. Jag har inte ens börjat med packningen än.. sen ska man ju städa också. FAN va kul ;)


Barnsliga Anna.



Jag är ett litet barn som älskar att måla målarbok, haha :P Usch va barnslig jag är.


Jag saknar dig!

Fan vad jag saknar dig, Dhannie. Det gör så ont i hela mig att inte få va hos dig, krama, pussas och umgås med dig när jag (vi) vill. Det gör så ont att du sitter 100000miljoner mil ifrån mig. Jag vill ha dig hos mig! Kom hem nu, snälla:'(

Jag vet ju att det inte går.. men de går inte en dag utan att jag ber till gud om att du ska komma hem.
Men som du säger, klarar vi detta så klarar vi ALLT, bara vi är tillsammans. Och dom ska fan inte få knäcka oss nu. Jag älskar dig föralltid!




Lördag 2011.11.26

Idag har vi lagat mat på basen, pannbiff med stekt lök blev det. Jättegott var de.

Imorgon ska vi julpyssla här på basen. Baka lussebullar, pepparkakor och pynta. Det blir nog mysigt:) Efter det ska vi ner på julskyltningen tor jag, o sen ska jag hem till mamma och pappa för att dricka glögg o träffa Bellabus som jag inte sett på över en vecka. Jag saknar henne som fan.


Fredag.

Har varit på beroende o hämtat min medicin för en stund sen, o nu är jag tillbaka på basen. Har inga planer alls för resten av dagen, så det blir nog bara att slappa fram tills 18.00 när vi ska laga mat :)

 

Kladdkaka.

Har varit på temagrupp idag. Mycket intressant var det, en ganska jobbigt också.

Snart ska jag flrs´öka mig på att baka kladdkaka.. vi får väl se hur de går, jag är inte så duktig på att baka. Menmen, de blir säkert jättebra;)


11 dagar kvar.



Om 11 dagar får jag hem min älskade Ciara igen, fy faan vad jag har saknat henne! Jag är såå glad, nu ska jag verkligen fixa det här.


2011.11.22

Idag var jag på 24an, har börjat i en temagrupp där. Jag va skitnervös.. har knappt sovit inatt pga det, men de gick bra. Dom va inte sp farliga ;)
När jag kom hem så va jag helt slut, så jag hr sovit nu i 3 timmar elr nåt.. Men det behövde jag. :)

Håret.


damp

dampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdamp dampdampdampdampdampdampdamp dampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdamp dampdampdampdampdampdampdamp dampdampdampdampdampdamp dampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdam pdampdampdamp dampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdampdamp dampdampdamp


Breaking dawn, part 1.



Det blev Breaking dawn:)
Jag tycker den va skitbra, den bästa av alla filmerna. Part 2 kommer nog bli jävligt bra den också, längtar redan :) Och jag måste bara skriva det, Edward är så jävla snygg! ;)


Big brother & bio.

Jag har laddat hem Big brother.. haha jag har lite abstinens, så medans jag väntar på att den nya sösongen kommer så kollar jag på den gamla igen :)



Idag ska vi på bio med basen. Vilken film de blir har vi inte bestämt än, men eftersom att det bor 5st killar här oså jag , så tror jag icke att det blir Breaking Dawn som jag víll, haha. :P



Har inte Alla rätt till vård?

Stod en jävligt bra och viktig artikel i smp idag. Det är verkligen något som borde tas upp mer så att det kan bli ändring nån jävla gång. Jag och många andra har fått exakt den behandling som Matilda berättar om i artikeln, t.ex. att man inte får bedövning när man ska sys därför att man gjort skadorna själv, eller att dom "skyller" kroppsliga problem på den psykiska ohälsan o struntar i att göra en ordentlig undersökning.

Jag och förmodligen många andra känner redan att vi inte är värda att komma o ta plats på olika ställen t.ex. inom sjukvården. När man får ett så dåligt bemötande som man ofta får, då känner man ju sig till ännu mer besvär än vad man gjorde innan och vågar kanske inte söka vård nästa gång och istället blir allvarligt sjuk för att man gått med det förlänge.

Jag lägger upp en länk till artiklen s¨åfort den kommit upp på smp.se.

Början på de nya livet.

NU:
 

DÅ:
 

Fan, jag har gått upp 10kg senaste året. Det är inte okej!
Nu ska det bort. Jag ska bantabantabanta och tränatränaträna. Köpa gymkort, ut och gå, träna carmen electras fitnessdvder.
Det är slut med en massa ersättningsmat för jag vill INET se ut som en fet jävla kossa som jag gör nu, och NEJ inget ni kan säga kommer ändra på det så jag
vill inte ha några kommentarer om att jag är fin som jag är o skit. ág vet att folk skriver sånt i all välmening, men jag är inte blind, jag ser precis samma sak om er, en tjockis och JO, Så är det, det är fakta.

Så, nu har jag gnällt färdigt om det. Godnatt!

Water lilies

Vänskap. Lycka. Kärlek. / Besatthet. Svek. Tårar.



Let me know I exist.

love me. hate me. please love me!
I love you. I fucking hate you. I lovelovelove you.
Dont leave me. Go to Hell. Staystaystay
dont care. care. dont care. care.
love you. you dont love me. I hate you.
ForgivemeForgivemeForgiveme

LET ME KNOW I EXIST!


Gia.

" You scare the shit out of people
so they can't see how scared you are "

" Somebody has to take care of me,
I'm just a kid! "

" I think god has a big plan for me,
just not in this life "



LoveMeLoveMeLoveMeLoveMeLoveMeLoveMeLoveMeLoveMeLoveMe

" Please don't go.
Please, I'll make you breakfast. "

" Please don't leave me "


Anti Eyebrow.


Lussebullar.

Bakar lussebullar med mamma och Sonya idag. :)


213.100.94.237

till IP: 213.100.94.237:
Jag vet inte om du är efterbliven eller bara dum i huvvet, men man ser att du är samma människa som kommenterar alla mongolidkommentarer .
Säg gärna ditt namn, eller träffa upp mig istället för att leka häftig på internet :) Ha det så bra så kanske vi ses ;)

Farsdag.

Snart ska jag hem till mamma och pappa för att fira farsdag och träffa min fina dotter :) Det blir nog trevigt.

fy fan vad deprimerande det är att det blir mörkt kl 15 på dagarna!! Jag hatar det, man blir så trött.. borde fan gå o lägga mig o sova tills det blir vår igen.


sooool!


Bowling.

Bowling med basen idag då.. Jag kommer ju icke vinna kan jag ju säga. :P Jag suuger på bowling.
Men det blir nog kul ändå ;)



Grattis till min älskade pappa på farsdag! Jag älskar dig, bästa pappan i hela världen!

Vad händer idag?

  
Jag idag.

Vad ska man göra idag då? Det händer nog fan inte ett skit idag heller.. tråkigt. Varför finns det inget att göra?
Jag saknar min Dhannie, när han är ute så spelar det ingen roll om vi gör nåt eller inte, jag är glad i vilket fall bara för att jag får va med min älskling. Sen så brukar det alltid hända nåt kul när han är med också. Jag älskar dig gubben!

If you leave me i'll kill you, and then i'll kill myself


If you leave me i'll kill you, and then i'll kill myself

sömmerskor.

Jag och mamma håller på o sy en t-shirt till ett linne idag, haha ingen av oiss är spec bra på att sy så vi får väl se hur detta blir ;)


Ons 2011.11.09

Idag har varit en slappdag. Har inte arit utanför dörren ens.. har börjat läsa en ny bok iaf - Jag är Wanted elr nåt sånt heler den. Den verkar ganska bra.

Nu ska jag snart gå o sova lite :)


Anabelle har bäddat sängarna.

Anabelle bäddade sängarna helt själv idag :
  
Visst är hon duktig? :)

Booring.

Faan vad tråkigt allt är! Vadfan kan man hitta på? Det finns ju inget att göra ju.

Bakning på basen.

    
Bakning på basen igår.

RSS 2.0